ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

 

ТОРТИЈАДА

ООУ: Г. ПРЛИЧЕВ

Почитувани,

Традиционално, на покана oд ООУ: Г. Прличев, заедно со  организаторите на манифестацијата, на 07.03.2018, бидете дел од нашето заедничко дружење, придонесете со својата хуманост, која оваа манифестација позитивно ја шири веќе неколку години.

Ќе ни биде голема чест и благодарност да сте со нас, да бидете дел од наградените на манифестацијата, да придонесете со пријателство плус.

Прекрасно е ова дружење, кое е проткаено низ шаренилото на вашите слатки и солени специјалитети и амбиентот кој ќе ве развесели вас – гостите како посебен дел. Веруваме, повторно ќе ја дадете својата несебична поддршка во оваа манифестација.

Драго ни е за повеќегодишната соработка.

Повелете на Тортијада 2018!