ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Лето

Пролет, лето, есен, зима

во лето сепак најмногу насмевки

на детските очи има.

 

Родителите за децата

не треба да се грижат

тие надвор криенка

играат и заедно мижат.

 

                                                Тамара Глаткова VII б

Активности: 
Весело катче: