ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Едукативно - забавен полигон

Во текот на летниот период вработените од нашето училиште интензивно работеа на уредување и разубавување на дворните површини преку цртање на едукативно - забавен полигон.
Мултимедија: 
Активности: