ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Есенско чистење на училишниот двор

Есенско чистење на училишниот двор во ООУ “Григор Прличев“ - Скопје. Вредните членови на ученичкиот парламент и биолошко-еколошката секција се вклучија во еко акцијата за почиста животна средина. Продолжуваме и во наредниот период, заедно со сите ученици и родителите за да имаме чиста и убава населба за живеење, да бидеме пример и инспирација за сите генерации.
Мултимедија: 
Активности: