ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

35-ти Општински Противпожарен квиз

На 14.11.2019 во ООУ „Крум Тошев“ се одржа 35-иот општински противпожарен квиз, на кој учество земаа и учениците од ООУ „Григор Прличев“.

Под водство на менторот Тоше Столески, учениците Марија Недановска, Антонина Миланова, Бојан Каралиоски и Виктор Миленковски сите од седмо одделение го освоија третото место во конкуренција на 10 училишта од општината Гази Баба. Како наградата за освоеното 3 место учениците и менторот добија пехари.

Активности: