ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Творби за Григор Прличев

Вредните детски рачиња и умните главчиња твореа за својот патрон Григор Прличев.

Горди сме што имаме вакви ученици кои и во овие вонредни услови неуморно работат и творат.

Во исчекување сме на уште многу творби и спортски активности.

Презентациите можете да ги погледнете на следните линкови:

Мултимедија: 
Активности: