ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Најнови вести

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЕСЕН ВО ГАЗИ БАБА“
ПОД НАСЛОВ „ЕСЕЈ ВО ЕСЕН...
31 Октомври 2019
ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ЕСЕН ВО ГАЗИ БАБА“
ПОД НАСЛОВ „ЕСЕЈ ВО ЕСЕН...
30 Октомври 2019
Хортикултурно уредување и разубавување на училишниот двор со садење на цвеќиња и борови.
30 Октомври 2019

По повод одбележување на „Денот на гладта“ - 16 ОКТОМВРИ, нашето училиште во соработка со Црвен крст „Гази Баба“ зема...

17 Октомври 2019

Денови на меѓуетничка интеграција - Градиме заедничка иднина

Дел од атмосферата и подготовките во ООУ "25 Мај" -...

17 Октомври 2019

Денови на меѓуетничка интеграција - Градиме заедничка иднина

Дел од атмосферата и подготовките во ООУ "25 Мај" -...

16 Октомври 2019

Денови на меѓуетничка интеграција - Градиме заедничка иднина

Дел од атмосферата и подготовките во ООУ "25 Мај" -...

16 Октомври 2019
Еко одборот во корелација со преметот вештини на живеење подготвуваа здрава храна за денешниот ден.
14 Октомври 2019
Општина Гази Баба заедно со ЈП Комунлана хигиена Скопје, на ден 10.10.2019 год., четврток организираше акција за генерално...
11 Октомври 2019