ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Одбележување на 21 Март - Ден на пролетта и Ден на екологија

21 Март се одбележува како Ден на пролетта и Ден на екологија. Нашите ученици активно се вклучија во одбележување на овој ден преку креативни цртежи, изработки од рециклирани материјали, литературни творби и видеа. 

Инспирирани од пролетните волшебства, нашите ученици се забавуваа и на креативен начин и посакаа добредојде на пролетта.

Преку нивните творби испратија и моќна порака дека треба да се грижиме за нашиот заеднички дом - планетата Земја.

Творбите можете да ги погледнете на следните линкови:

  

Мултимедија: 
Активности: