ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Најнови вести

Почитувани полуматуранти !!
Пред се Ви посакуваме да останете во добро здравје...
15 Јуни 2021

46. Државна изложба на детски ликовни творби на тема:

„НАРОДНАТА КУЛТУРА КАКО ТРАЈНА ИНСПИРАЦИЈА ВО МОЕТО...

25 Мај 2021

Светскиот ден на победата над фашизмот - 9-ти мај

На денешен ден на 9-ти мај...

8 Мај 2021

Презентацијата можете да ја погледнете на следниот ...

5 Мај 2021

ГОДИШНИНА ОД СМРТТА НА ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ РЕВОЛУЦИОНЕР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

На 4 Мај...

29 Април 2021

Во пресрет на еден од најголемите православни празници Велигден, нашите ученици беа вредни и креативни, ова се некои од...

29 Април 2021

Ви ги честитаме најголемите христијански празници, и Ви посакуваме, многу здравје, радост...

29 Април 2021